Friday, July 21, 2006

Mer Mattias Asper

Våre venner borte på MFF-bloggen har laget et innlegg om Vikings interesse for Asper. De mener at han er stort sett klar for de mørkeblå.

Mattias Asper är på väg till förre MFF-tränaren Tom Prahls nya klubb, norska Viking Stavanger. Aspers kontrakt med Malmö FF går ut efter säsongen; under helgen besökte målvakten Viking som presenterade sina faciliteter - arenan och träningsplanerna - och förklarade sina sportsliga mål. Enligt uppgifter till MFF-Bloggen erbjöd Viking ett treårskontrakt och man för sedan en tid tillbaka förhandlingar med Malmö FF rörande övergångssumman.

I tillegg kan vi ta med noen av kommentarene:

Max sier: Jag kommer ju inte att sakna Asper, det är en som jag inte litat på. Han har suttit på bänken ett par träningsmatcher och en tävlingsmatch och gnäller redan…Det är inte bra alls. Nej sälj honom så snabbt det går så de kan få en liten summa för honom åtminstone…

Xibbi sier: vi kommer ha feta problem om nu Asper säljs. Då måste vi köpa in någon direkt. Nu har Sankan varit bra i 1 match, det krävs lite till för att peta Asper helt. Asper har inte varit så tokig denna säsong.

Johan sier: Asper har varit i bra form under våren. Men MFF:s policy är att inte starta med spelare som inte vill skriva på nytt kontrakt.

Se også:

http://www.mff-bloggen.se/

http://www.mff.se/

http://www.mffsupport.com/

http://www.mff-fans.com/index/

No comments: