Thursday, March 15, 2007

Vi vinner serien... i 2008!

Vi må jo nesten det nå. Viking får nemlig Stavanger2008 som en ny sponsor, men dog ikke som hovedsponsor. Stavanger 2008 skal ha logoen sin på Vikings bukser og strømper, og får dermed en helt ok mulighet til å markedsføre seg på det nasjonale plan. Betyr dette at pizzabakeren forsvinner fra rumpen? Jeg håper det. Å ha pizzabakeren på rumpen er å invitere til fantasifull tolkning og kreative rop. Men tilbake til nyheten, slik som dette blir det presentert på Vikings offisielle nettsider:

Viking og Stavanger2008 skal samarbeide om flere prosjekter til kulturhovedstadsåret. Det dreier seg om et barne- og ungdomsprosjekt – en utvidelse av Vikings eget vennskaps- og entusiasmeprosjekt, og et fotoprosjekt. Dernest om et supporterprosjekt knyttet til sang. Og om arrangementet av en fotballkamp.

Dette høres ut som gode tiltak, og arrangementet av en kamp dreier seg mest sannsynligvis om en treningskamp mot Liverpool - som også er kulturby (og dermed samarbeidsby) dette året. Eller Everton da. Men helst Liverpool. Everton er jo litt crap, Englands svar på Viking.

----

Ellers kan det meldes at Vikings rekruttlag tapte knepent for Readings akademi-spillere. 1-0 ble det til guttene som befinner seg i et ok Premier League-lag. Noe som betyr at vi har en lang vei å gå. Spesielt om vi skal nå 4-4-3s målsetning om at rekruttlaget skal være blant de tre beste i verden om to år. Nå må du ta deg sammen, Goodchild. Uansett dette forferdelige resultatet så er det fint at ungguttene for slike turer, ettersom å trene på naturgress, få gjort flotte aktiviteter som å få med seg en junior-semifinale mellom Manchester United og Arsenal samt generell macho-bonding er positivt for guttene. Slike aktiviteter kan også være med på å overbevise foreldre og talenter om at Viking har mye å tilby som ikke andre lag kan. Blir de bedre fotballspillere? I sure hope so.

---

Sist, og minst, Børre Steenslid svarte viking-fks lesere, om det fins noen, i dag tidlig. Det var skuffende å se at han ikke svarte på vårt spørsmål om han noensinne kom til å tørke vekk det fliret og spille seg inn på A-landslaget i løpet av 10 min. Mer seriøst, han svarte heller ikke på hvilke områder han anser som de han skal forbedre i løpet av sesongen. Skremmende. I stedet fikk vi prosaiske herligheter som:

Hakje du hørt om vassengutane? Heilt fantastisk musikk! Det er bare å kjøpe cden eller laste ned fra nette!

Takk for det du! Svenning er ikkje singel.

I sogndal er damene veldig frampå,ofte dei som tar innitiativet.dei er livlige og morsomme.damene i stavanger skal ikkje eg uttale meg om enda,har ikkje fått muligheten til å oppleve dei heilt enda,men har hørt mykje positivt!


Heh.

Les hele herligheten her
, hvor du også kan lese han påstå at han har en god skuddfot, og at Viking blir topp 6 i år.

No comments: