Friday, March 16, 2007

Er det noen tsjekke folk her?

Au, den svei. Elendig ordspill, men vi lar det være. Uwe Rösler og Egil Østenstad har de siste dagene vært på tur i Tsjekkia for å kartlegge spillermarkedet der. De sier visstnok selv at det ikke er for å se noen aktuelle spillere.


- Dette var først og fremst en kartleggingstur med tanke på sommerens overgangsvindu og neste sesong, sier Rösler.


Heh? Dette kan umulig være sant. Pimpong glipper, vi sliter med altfor få klassespillere og troppen er generelt sett for liten. Det er et par dager igjen til seriestart - og ærlig talt Rösler - du burde være på treningsfeltet og konsentrere deg om de spillerne vi har. Ikke sondere markedet for fremtiden. La noen andre ta seg av det, hei her er en idé: OPPRETT ET SPEIDERAPPARAT, DIN LEGOTRIKK. Hele poenget med et slikt apparat er at noen, med kompetanse i å se både ferdigheter og potensiale, kan kartlegge mens du kan konsentrere deg om gjøre Viking-spillerne til brukbare spillere. All denne tiden du bruker på å reise og kartlegge kan brukes på å få ut potensialet hos Alexander Ødegaard.

Med mindre det er slik at dette er et spill for galleriet. Sannheten er da, at det er noen aktuelle spillere som kommer inn nu. Hvis det ikke er slik så er dette tidenes dårligst timede tur. Og da tar jeg av meg hatten for Østen & co. Virkelig.

No comments: