Wednesday, August 02, 2006

Praise le Lord!

Alexander Gabrielsen og Iven Austbø har forlenget sine kontrakter med Viking. Deres kontrakter strekker seg nå til etter 2008-sesongen.

Dermed er det slik:

Torger Motland - ut 2010.

Jone Samuelsen - ut 2010.

Chris Danielsen - ut 2010.

Iven Austbø - ut 2008.

Alexander Gabrielsen - ut 2008.


De eneste som mangler nå, er Johan Lædre Bjørdal. Han bør få ny kontrakt for dermed bli utleid og få erfaring fra 1. divisjon. Utleie ville også gagne Birkir.

- Dette er meget gode nyheter for oss. Iven har vist meget gode takter i det siste, og nå er vi godt forspent på keeperplassen. Alexander er kanskje den som har størst grunn til å føle seg snytt for spilletid i år, men jeg er sikker på at han kommer til å få spille i høst, sier Østenstad til viking-fk.no.

Men så kommer jo spørsmålet frem: Var det ikke Gabrielsen som helt sikkert skulle vekk til en annen klubb for å spille fast? Har han fått mer troverdige løfter om spilletid? Har han blitt overtalt av sine lagkamerater, takket være de andre unges nye kontraktsituasjon? Eller kanskje bare gode gamle SA/RA feilaktig forkynnet at Mr. Gabrielsen hadde bestemt seg for å forlate de mørkeblå?

P.S Det er nå fire spillere igjen i Viking-troppen som har kontrakter som går ut til høsten: Jørgen Tengesdal, Johan Lædre Bjørdal, Kenneth Sola og Magnar Nordtun.

1 comment:

Arnt Kåre said...

Gode nyheter! Hadde jeg hatt whiskey stående, skulle jeg feiret nyhetene på ekte Tom Prahl-vis.