Monday, November 05, 2007

SANNHETENS TIME

Sannhetens time er kommet. Kanskje årets viktigste begivenhet for Selected-butikkene i Stavanger. Det er sesongfest for fornøyde Viking-spillere i Stavanger. Champagne-faktoren er tilstedeværende, den sosiale hemningen merkelig fraværende. Det er i slike øyeblikk, blitzregn og alkohol, at vi best kan bedømme hva Vikingguttene egentlig står for. Med oss, som ekspertkommentator har vi Norges mest moteriktige person, den som først brakte nu-rave til landet i 1972: Kari Kovacs.

Maurice Ross & Razak Pimpong - Kovacs: Pimpong sporter en dress som prøver litt for hardt, uten å ha prøvd for hardt. Ingen lurer oss med det slipset, det oser kjøpesenter. Da har man ikke prøvd. Han burde også ha kuttet ut den dressjakke-tingen der. Ross er mer heldig, dog ikke med posituren. Fin balanse i fargene, men også her er slipset unødvendig.

HeiaVincent: Nuvel. Er enig i at Pimpong ser litt varm ut. Ross ser ut som om han har moves klare til YMCA. Og da mener jeg både sangen og ungdomsherberget.



André Danielsen & Alexander Ødegaard - Kovacs: Ødegaard skal ha for forsøket, men neste gang bør han ikke bomme sånn på størrelse. Har ikke atleter lyst til å vise frem kropp? Danielsen skal ha for å ikke ha forsøkt i det hele tatt. Og har disse personene hørt om farger? Er ikke mørkeblå fargen for denne anledningen?

HeiaVincent: Haha, Alex har gått kraftig ned i vekt, for å ikke snakke om volum.


Hannes Siggurdson - Kovacs: Selv om jeg er veldig lei disse ufargene allerede, så skal denne karen med de store hendene få plusspoeng for barten. Schtilig!

HeiaVincent: Mener å ha sett Hannes i en tysk pornofilm en gang. Eh, som ble sett i et forskningsperspektiv selvfølgelig. Jeg studerer... tysk.




Allan Gaarde
- Kovacs: Denne mannen står merkelig alene. Mørkeblå vest, ekstremt kul hatt. Han vet hva han gjør. Er han tilfeldigvis dansk? Legg også merke til fraværet av slips. Dette funker, se og lær gutter. Er denne dansken kaptein?

HeiaVincent: Godt mulig det står mennesker rundt Gaarde, bare at de ikke nådde opp i utsnittet.




Iven Austbø
- Kovacs: Nei, gutter som blir kledd opp av andre (les: Fru Mor) er ikke noe bra. Send denne gutten på utlån til et lag fra Berlin, Paris eller evt. bare en hvilken som helst by. Kanskje til og med Stavanger. Har han vært på utlån i Karmøy?

HeiaVincent: Han skulle tatt av seg den blazer-tingen. Så hadde han nesten vært hipster.


Kovacs: Nettopp.


Thomas Pereira - Kovacs: Hmm. Enkel, klassisk og meget kjekk. Pereira høres ikke helt norsk ut. Er han fra Brasil, kanskje? Har du nummeret hans?

HeiaVincent: Han er fra Moss.

Kovacs: Faen.






Birkir Bjarnason
: Wow, farger! (Meget unge) Herr Bjarnason skal ha for originalitet. Han må være ung. Han ser jo egentlig ut som han er 12. Litt Iron & Wine-skjegg hadde gjort seg, hvis han i det hele tatt har hår. Han bak skal ha straffetrening for klærne.

HeiaVincent: Jeg prøver å se hvem det er, tror det er Vidar Nisja, men Jack&Jones-klærne har gjort meg blind. Ai, det svir sånn.



Peter Ijeh - Kovacs: Jeg har helt usannsynlig lite lyst til å være med på denne festen.

HeiaVincent: Vi kan ha vår egen fest. Med skitten diskopunk, neonlys og masse alludering til sex.


Kovacs: Snakk aldri mer om sex til meg.

HeiaVincent: Åeh.

No comments: