Wednesday, August 08, 2007

Viking FK er en sexy bedrift.

Modest Mouse - 3rd planet

Vi dropper undervarmen. Tja, tenker du kanskje. Vi trenger jo gress. Vi trenger fint gress, gjerne oppvarmet gress. Men Viking gjør sitt for at planeten i det hele tatt skal ha gress om 20 år. Flott, Viking. Du er handsome, Viking. Spesielt når vi får høre ting som at NRKs mening, nemlig at vi er en miljøvinner i Eliteserien. Fuck gullet (som vi trolig ikke vinner uansett), om 20 år så kommer folk til å fortsatt klappe oss i skulderen for å ha reddet isbreene våre.

Så de ni bussrutene som Viking har opprettet til stadion er ikke bare en hjelpende hånd til oss supportere, men det er også et miljøvennlig alternativ fremfor bilen. Og det er kjipt å parkere ved store arrangementer, derfor er buss til Stadion en knakende god idé, folks. En ekstra bonus i NRK-artikkelen at LSK er verst på miljø. Haha, LSK. Haha.

Noe annet verdt å merke seg er at eks-Viking Toni Nhleko er tilbake i Norge, og har skrevet under for Sandefjord. Løven, som han også kalles, var aldri noen stor hit - verken i Brann, Viking eller Hammarby. Feit, lat og med vanskeligheter for å helt tilpasse seg og slå seg til ro. Men så scorte han spektakulære mål. Målene mot Molde var nydelige, både de han gjorde for oss i fjoråret (takk!) og de han gjorde for Brann. Synd at Sandefjord ikke skal spille mot Molde. Trolig heller ikke neste år. Tolk den som du vil.

En annen tidligere Viking-gutt er derimot flava-of-the-month. Glimt-kaptein Johan Lædre Bjørdal har gjort sine saker så bra ved siden av Hoftun at RBK og utlandet melder sin interesse. Og med utlandet så menes det FC Midtjylland. Det er flott å se at JLB gjør det bra, han hadde alltid potensialet - synd at vi i fjor ikke hadde råd til å gi ham sjansen. Hadde han fått mer spilletid så kunne han kanskje ha blomstret for oss, i stedet for farmerlaget til RBK. Klart, hva det vil si å gjøre sine saker bra for Bodø-Glimt, er noe diffust. Kanskje JLB får skryt for å ikke ha kjørt kneet sitt inn i Hoftun.

Lars Iver Strand's agent bekrefter noe som egentlig ikke trengte bekreftelse, men det er kjekt at han gjør det, for da kan vi linke til det. At han ønsker seg bort kan bety så mangt, men at det taler til vår fordel er det ingen tvil om. Vi har ønsket ham i en lengre periode nå, og hvis ikke Strand tar hintet og skjønner at vi dermed faktisk har en plan for hvordan vi skal bruke ham til vår (og dermed hans) fordel så fortjener han ikke mozart-kule. Så Strand, bare mozart-kule til deg om du faktisk velger Viking. Vi er vel strengt tatt ganske lei av slike luremuser som Hoff og Ruud, så Strand - du er ikke original om du velger eh... ja, hvor skal du ellers?

Dagens låt blir en bra en, for å feire at Viking er en sexy bedrift med sexy miljøpolitikk.

1 comment:

Anonymous said...

Det er sjølvsagt ikkje nødvendig for Viking å ha undervarme. Når det er kaldt kan me jo berre skrue på gassen NRK gløymde å konfrontere landets mest miljøvennlege klubb med :-)