Thursday, January 25, 2007

Se hva som skjer.

Her er det lite å se. Og det gjelder ikke bare denne bloggen, men Viking FK overhodet. Det er lite som skjer i media, SA og RA har få nyheter å melde. Noen ganger så er det fordi det er ingenting som skjer, andre ganger er det fordi man faktisk er opptatt med å jobbe - dermed har ingen tid til å kommentere noe som helst til media.

Men nei. Jeg tror ikke det er tilfelle. Jeg håper og tror at det vi er vitne til er et såkalt "stille-før-stormen". Det skjer lite, før de plutselig sjokkerer oss ved å fortelle oss om Julio Baptista eller noe slikt har signert for klubben. En ny spiss. En ny høyreback. En høyrekant. En venstreback. Hell, bare noen signerer - jeg blir fornøyd.

Det begynner å skje litt lite, litt for mye. På tide at noe skjer.

På fredag er det treningskamp mot FK Haugesund. Skal bli spennende å se hvordan spillerne ligger an etter en intensiv treningsleir. Samtidig blir det nok like spennende å se om vi kan se konturene til et nytt spillesystem, med signaturen til Rösler. Spesielt er det knyttet stor spenning til valgene på topp. Ijeh er selvsagt. Blir det med Ødegaard som partner? Er det Berg som blir offensiv midtbane? Osv, etc. Bla bla. I det hele tatt er det spenning både her og der. Elektrisitet. Vi får se om det får utslag i eksplosivt spill eller bare i håret til Ijeh på fredag.